Odense Escape Game

Hvor mange kan man spille?

Man kan være mellem 2 og 4 spillere i Virus rummet. Gerningsstedet er lidt større så der kan man være op til 6 personer. For at spillet fungerer optimalt, er det bedst at være mindst 3-4 spillere i Virus rummet og 3-5 på gerningsstedet. Dette sikrer, at der er opgaver til alle.

Er priserne per person eller per rum?

Vores priser per person.

Hvem kan deltage?

Alle over 12 år kan deltage sammen med mindst en voksen. Spillene er for vanskelige for børn alene. Unge fra 16 år kan deltage uden voksne. Der sidder en gamemaster og følger jer i spillet, så hvis man har brug for hjælp kan man få det undervejs.

Kan kørestolsbrugere deltage?

Ja, kørestolsbrugere kan deltage i spillet, men de fysiske rammer er begrænsede, så der kan kun være én kørestolsbruger på et hold. Crime Scene rummet er størst og derfor mest velegnet. Elevatoren er lille (85cm gange 103 cm) og døren til toilettet så smal, at der ikke kan komme en kørestol igennem. Kontakt os gerne for at høre mere.

Hvor lang tid tager det?

I skal afsætte 90 minutter. Det starter med en introduktion på 15 minutter, dernæst max. 60 min til spillet og til sidst en afrunding på ca 15 minutter.

Hvad hvis jeg har klaustrofobi?

Du kan altid komme ud af rummet og gamemasteren følger dig på en videoskærm og har derved også mulighed for at følge med i hvad der sker i rummet.

Er der overvågning i rummet?

Ja. I rummet er der et videokamera som gamemasteren bruger for at kunne følge med i hvordan det går i rummet og evt. kunne guide jer, hvis I har behov for det. Der bliver ikke optaget eller gemt.

Hvad hvis vi ikke kan nå det på 60 minutter?

Så har I ikke gennemført spillet og døren bliver åbnet.

Må man drikke alkohol under spillet?

Det må man ikke og synligt berusede personer risikerer at blive afvist. Der er brug for fuld koncentrationsevne for at kunne løse opgaverne i spillet. Aktiviteten er velegnet til start på en polterabend.

Hvor ligger Escape Game Odense?

Det ligger på Gråbrødre Plads 4, 4.sal tv. Der er en lille elevator til 2 personer eller man kan tage trappen op.

Hvor kan man parkere?

Det ligger et parkeringshus tæt på: Store Gråbrødrestræde 17. Bemærk at man skal betale for at parkere dér.

Hvordan kommer man ind hvis hoveddøren er låst?

Hverdage kl 19.15 låses hoveddøren, og der er normalt låst i weekenden. Gamemasteren vil komme og åbne på det tidspunkt, I har booket. Hvis I kommer lidt tidligere bedes I ringe tlf. 3011 5394 og gamemasteren vil lukke dig ind.

Skal man booke i forvejen?

Ja, det er nødvendigt at have en bekræftet booking for at kunne spille.

Kan man deltage når man er gravid?

Der er ikke forbundet nogen risiko ved at spille. Der er ikke nogen pludselige overraskelser eller uhyggelige elementer. Spillet er bygget op så det gerne skulle være en god oplevelse for alle.