Escape Game Odense

Om spillene

Escape Game Odense er en underholdningsaktivitet for familie, venner, kollegaer hvor man i hold på 2-6 personer, bliver lukket inde i et rum og I har 60 min til at komme ud af rummet ved at løse gåder, finde skjulte objekter, nøgler eller andre ting, der kan hjælpe jer med at løse spillet. Der er opsat videokameraer, der bruges så spillets gamemaster kan hjælpe jer i spillet, hvis der skulle være behov for hjælp. Der er lagt op til at bruge sin kreativitet, logiske sans og kunne samarbejde. Der er lagt vægt på at I skal have det sjovt og have en god oplevelse med spillet. Der er ikke nogen uhygge eller voldsomheder i spillet.

Spillene er for 2-6 personer og foregår på enten dansk eller engelsk.

Vi har 2 helt forskellige og unikke rum.

Læs mere om de to spil ved at vælge i menuen.

I bedes møde til den bookede tid. Vi bruger 15 minutter før selve spillet til en kort introduktion, og I bør også afsætte 15 min til en afslutning efterfølgende. Spillet tager således sammenlagt 1½ time.

Spillet er meget velegnet til både teambuilding (både privat og erhverv), polterabend eller hvis man bare har lyst til en sjov og anderledes oplevelse, hvor man bliver udfordret og har fokus på at hjælpe hinanden med at løse opgaverne. Det er ikke tilladt at drikke alkohol under spillet eller møde op i påvirket tilstand.