Escape Game Odense

Booking og betaling

Du kan booke et rum ved at trykke på en af bookingknapperne herunder. Vi bruger Supersaas som bookingsystem, og bookingen vil åbne i et nyt vindue. Undervejs i booking forløbet skal du acceptere vores handelsbetingelser.

Selve betalingen håndteres af Bambora og vi accepterer følgende betalingskort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.
card logos
Når vi har behandlet din booking vil du modtage en ordrebekræftelse som samtidigt er din billet. Vi hæver betalingen på dit kort når vi fremsender din billet.

Bemærk at bookinger efter 1. februar 2018 er på lige timetal (10:00, 12:00, ..., 20:00). Bemærk også at vi fra 1. februar som hovedregel har lukket søndag og mandag.

BOOK Crime Room

 
Pris for Crime Investigation Room (2-4 personer)
Tirsdag til Torsdag: DDK 500,-
Fredag og lørdag: DDK 700,-

BOOK Spy Room

Åbner 1. marts 2018
Pris for Spion Rummet (2-6 personer)
Tirsdag til Torsdag: DDK 600,-
Fredag og lørdag: DDK 800,-

Ovenstående priser er per rum - ikke per person.

Begge rum er lukkede i perioden fra og med søndag d. 14. januar 2018 og til og med onsdag d. 31. januar, fordi vi er ved at opbygge det nye Spion Rum. Vi er ikke helt sikre på hvornår det nye rum er åbent for bookinger, men forventer at have det klart senest 1. marts. Crime Investigation Room åbner igen 1. februar og bookes ved at benytte knappen herover.

Bemærk at online booking skal foretages mindst 2 dage (48 timer) før den ønskede tid. Hvis I ønsker en tid indenfor 2 dage kan I forhøre jer via e-mail (brug knappen nedenfor) - eller ved at ringe på 3011 5394

Hvis I har spørgsmål til jeres booking, er I velkomne til at kontakte os via mail:
 
info@escapegameodense.dk